(+4)021 232 6323 office@vlamir.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XeroxŸ Colour C60/C70

Echipamentul Xerox® Colour C60/C70 vă permite să realizaţi aplicaţii dintre cele mai diverse, oferind în acelaşi timp o calitate impecabilă a imaginii. Adaptându-se constant la ritmul de creştere al afacerii dvs., această soluţie completă este capabilă să impulsioneze productivitatea oricărui mediu de lucru.

 

Presa digitală color Xerox C75

Într-un mediu de afaceri tot mai complex şi dificil, flexibilitatea poate fi un avantaj important. Xerox® C75 este o soluţie performantă într-un echipament compact. Vă permite să produceţi rapid cele mai avansate lucrări de imprimare, oferindu-vă posibilitatea de a vă concentra asupra acelor activităţi cu adevărat importante pentru afacerea dumneavoastră.

Presa digitală color Xerox J75

Xerox® J75 este soluţia performantă pe care aţi aşteptat-o.Vă pune la dispoziţie funcţia de imprimare color automată.
Tipăreşte toate tipurile de hârtie, inclusiv cele groase, la aceeaşi viteză. Oferă soluţii adaptabile de alimentare şi finisare pentru crearea celor mai deosebite aplicaţii. Şi nu în ultimul rând, datorită performanţei şi flexibilităţii sale se integrează perfect în infrastructura şi fluxurile de lucru existente.

Echipamentul multifuncţional şi imprimanta Xerox D136

Alegerea perfectă pentru mediile de profil, precum centrele tipografice şi editurile, echipamentul multifuncţional Xerox® D136 şi imprimanta Xerox® D136 se remarcă prin performanţa superioară, fiabilitatea şi uşurinţa utilizării specifice Xerox, dar şi funcţiile de finisare de ultimă generaţie şi compatibilitatea cu cele mai avansate soluţii integrate de optimizare a fluxurilor de lucru.

Xerox® D136 vă ajută să vă dezvoltaţi oferindu-vă posibilitatea de a vă concentra la ceea ce faceţi mai bine: lucrul de calitate.

Xerox 7142 Printer Color

Cu Xerox® Wide Format 7142, poți fi sigur ca vei îndeplini așteptările clienților tăi când vine vorba de managementul joburilor CAD.

 

Scrie-ne acum pentru o ofertă personalizată!