(+4)021 232 6323 office@vlamir.ro

Noile solutii de pontaj SAFESCAN!

Noile solutii de pontaj SAFESCAN!

Vlamir prezintă noutățile pentru anul 2015 în domeniul sistemelor de pontaj! Aveți nevoie să optimizați gestionarea forței de muncă pentru a influența pozitiv rezultatul final? Maximizați productivitatea si minimizați provocările administrative de a realiza pontajul angajaților cu ajutorul soluțiilor de pontaj SAFESCAN. Sistemul de pontaj Safescan oferă o gamă de soluții cu des
ihn intelligent, tehnologii inovative si un software bogat pentru a asigura o gestionare a pontajului sigură si responsabilă, livrând simplitate, inteligență si lipsă totală de griji.

Safescan TA-8035 grey_3 EN

Vlamir promovează pe piața din România produse recunoscute la nivel european, având o calitate excepțională și prețuri competitive. În plus, venim în sprijinul clienților noștri cu servicii post-vânzare dedicate realizate prin specialiști instruiți și cu o deosebită atenție la detalii.

Brandul SAFESCAN se alfa in portofoliul VLAMIR din anul 2014, mai întâi cu echipamentele pentru gestionarea banilor, iar acum cu noua gama a soluțiilor de pontaj SAFESCAN.

Safescan este liderul international pe piața soluțiilor de

manipulare a banilor și de pontaj, ajutând companiile să lucreze mai sigur, mai înțelept și mult mai eficient.

Safescan dezvoltă constant noi produse și sisteme inovative de pontaj cu cititoare de amprente și/sau  identificareprin radio frecvența și acces control, echipamente dedicate în mod special pentru companii mici și mijlocii. Bazându-se pe cererea pieții, aceste sisteme sunt ușor de instalat, ușor de utilizat, la un preț atractiv și includ programul de management Safescan.

”Noile sisteme de pontaj Safescan sunt fiabile, ușor de manevrat și un adevărat ajutor pentru personalul administrativ. Instalarea se face extrem de ușor și cu ajutorul software-ului se poate gestiona cu precizie tot ceea ce ține de pontaj pentru un număr relativ mare de angajați.” , Oana Vlădescu, Marketing Manager Vlamir

Dorim să prezentăm aceste produse pieții din Romania și pentru mai multe detalii vă așteptăm la showroom-ul nostru pentru a testa echipamentele și a vă demonstra calitatea lor.

 

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *