(+4)021 232 6323 office@vlamir.ro

Pachete personalizate pentru sectorul IMM


Pentru sectorul IMM oferim pachete optimizate de imprimante si multifunctionale laser la preturi speciale. Pe langa fluidizarea fluxului de documente, solutiile integrate in echipamentele pe care le oferim eficientizeaza productivitatea si usureaza munca, permitand utilizatorilor sa-si dedice toata atentia obiectului de activitate. Transferul informatiei din documentele tiparite in format nativ MS Office (Word, Excel, Powerpoint) se poate realiza direct de pe echipament.
Venim in sprijinul dvs. si cu servicii aditionale de monitorizare activa a parcului de echipamente, service on-site, inchirierea echipamentelor sau abonament service.

Pachete personalizate pentru mediul bancar

Pentru mediul bancar avem solutii avansate pentru documente. Ne concentram atentia pe securitatea echipamentelor si informatiilor oferind un mediu securizat controlat prin Cisco TrustSec, protectie antivirus embedded in echipamente prin Mc Afee Secure Device, criptare informatiilor pe HDD sila transmitere prin algoritmi pe 256bits in echipamente si retea si nu in ultimul rand stergerea automata a datelor pe Hard Disc Image Overwrite pe 3 nivele.
In ceea ce priveste productivitatea si controlul costurilor exista cateva aplicatii cheie cum ar fi scanarea si arhivarea conform procedurilor de lucru aprobate, acces autentificat si autorizat al utilizatorilor la echipamente pe baza de card sau PIN, imprimare securizata (Follow-me print), monitorizare proactiva a parcului de echipamente (multi-vendor), service on-site si acoperire la nivel national.

Pachete personalizate pentru institutii publice

Pentru institutiile publice oferim echipamente cu fiabilitate inalta si functii multiple, accesibile in retea. Se poate folosi un numar mai mic de masini, utilizate in comun, dar in conditii de securitate: accesul utilizatorilor fiind autorizat in functie de politicile si drepturile de utilizare. Fluxul documentelor este controlat respectand procedurile standardizate de lucru. Pentru detalii privind achizitia echipamentelor si serviciilor conexe raspandind flota pe teritoriul tarii avem oferte si preturi speciale.

Pachete personalizate pentru Educatie

Pentru unitatile de invatamant oferim solutii pentru documente in regim pay-to-print instalate pe echipamente de productie cu cost redus de exploatare si productivitate mare (imprimante, multifunctionale si multiplicatoare cu viteza de pana la 120 pag/minut si cost pe pagina de la 0,002 euro/pagina).
Venim in sprijinul profesorilor cu ajutorul aplicatiilor speciale pentru generarea si evaluarea automata a testelor grila prin scanare directa pe echipament. Pentru bibliotecile din scoli si universitati se pot oferi echipamente cu acces controlat prin card, facilitand astfel gestionarea multifunctionalelor.

Vlamir Impex SRL  vă aduce la cunoștință politica noastră privind protecția datelor personale precum si drepturile pe care le aveti in acest sens. Am citit informarea și sunt de acord cu Termeni si Conditii și cu prelucrarea datelor mele personale de către Vlamir.

Nume companie/ Institutie*

Domeniul de activitate*

Persoana de contact*

Nr. de telefon

Adresa de e-mail*

Volum printare estimativ lunar

Alb/Negru si/sau Color

A4 si/sau A3

Doriti servicii integrate? (Service si/sau cosumabile)

Va intereseaza si pachetele de finantare?

Aveti un buget?

Mentiuni suplimentare