(+4)021 232 6323 office@vlamir.ro

Un nou brand in portofoliu – PANTUM

Un nou brand in portofoliu – PANTUM

pantum

Vlamir continuă să își extindă portofoliul de produse promovând un nou brand pe piața românească – PANTUM.
Pantum este un brand nou și dinamic de printere creat să ofere pieții globale soluții și servicii de imprimare fiabile, prietenoase cu mediul și la prețuri accesibile.
Vlamir, cu o experiență de peste 22 de ani pe piață de print, promovează produse recunoscute la nivel european, având o calitate excepțională și prețuri competitive. In plus, venim în sprijinul clienților prin consultanță de specialitate pentru a eficientiza procesul de decizie, dar și cu servicii post-vânzare dedicate realizate prin specialiști instruiți și cu o deosebită atenție la detalii.


Vlamir a susținut promovarea produselor de calitate încă de la începutul activității, din 1992. Continuăm politica de promovare a produselor competitive extinzând portofoliul cu imprimantele Pantum, caracteristicile principale fiind fiabilitatea și raportul calitate-preț excelent. Suntem convinși că în scurt timp, Pantum va fi apreciat de utilizatorii din România, așa cum deja este în alte țări din Europa.Mioara Popa – Sales Manager Vlamir


Pantum se concentrează pe furnizarea unor soluții de printing simple și economice. Piața din Romania este una promițătoare, unde căutăm un partener strategic de foarte mult timp. Vlamir are o experiență bogată în piața de printing din Romania și o echipă profesionistă cu soluții orientate către clienți. Prin acest parteneriat suntem convinți că vom avea succes în România bazându-ne pe produse excepționale și o strategie agresivă.Wendell Feng, Europe Sales Manager Pantum International.


Pantum - P3255dn
Pantum oferă soluții de printare pentru consumatori, birourile de acasă, dar și pentru IMM-uri sau agenții guvernamentale cu o gamă de echipamente laser ce acoperă toate nevoile (imprimante, multifuncționale). Seine Technology Co., Ltd., producătorul echipamentelor Pantum , este un joint venture cu Legend Capital și a fost considerată a 4a în Top 100 al celor mai promițătoare companii chineze timp de doi ani consecutivi, 2011 și 2012. Viziunea Pantum de a deveni unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de printing la nivel global se va realiza cu ajutorul consecvenței în privința calității produselor, costuri reduse și flexibilitate.

Rețeaua de distribuție a acestui nou brand – Pantum – este în continuă dezvoltare și suntem deschiși către parteneriate noi cu companii din toată țara.

Dorim să prezentăm aceste produse pieții din Romania și pentru mai multe detalii vă așteptăm la showroom-ul nostru pentru a testa echipamentele și a vă demonstra calitatea lor.

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *