Termeni si conditii

Vlamir Impex SRL apreciază interesul dumneavoastră pentru produsele şi serviciile sale şi vizita dumneavoastră pe acest site.

Aici veți găsi formulare (de exemplu formular de contact, de cerere ofertă) în care vi se solicită un minim de date personale necesare pentru a vă putea contacta și a vă transmite informațiile solicitate.

Prin acceptarea elementelor din “Termeni si condiții”, din Nota de informare și prin acceptarea Politicii noastre de protecție a datelor cu caracter personal, vă exprimați consimțământul în mod expres și neechivoc privind colectarea și procesarea, în scopurile menționate, a datelor personale furnizate.

Pentru a fi complet informați despre colectarea și procesarea datelor personale de către Vlamir Impex SRL vă rugam să citiți cu atenție politica noastră de protecție a datelor cu caracter personal precum și nota de informare, pe care le puteti accesa direct din formularele prin care faceți solicitarea.

Prin inregistrarea unei solicitări de ofertă pe site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul îl va contacta.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea solicitării are strict rol de informareca răspuns la cererea dvs. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic pe baza datelor furnizate de dumneavoastră prin completarea formularelor de pe site.

Pentru motive justificate, Vanzatorul nu își asumă nicio răspundere în cazul în care apar diferențe între informațiile prezentate pe site și cele transmise în ofertă, acestea din urmă fiind considerate ca bază pentru incheierea contractului.

Continutul site-ului, incluzand dar nelimitandu-se la logo, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, suntproprietatea exclusiva a Vlamir Impex SRL, fiind interzisă copierea, distribuirea, publicarea, transferulcatre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includereaoricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Vlamir Impex SRL.