Avery Zweckform lanseaza noua tehnologie - ultragrip!

Etichete cu aderenta distinctive

“Cele mai bune etichete Avery Zweckform”, promite specialistul in etichete. Directorul de Marketing Andreas Meyer explica de ce Avery Zweckform un nou tip de eticheta si detaliaza avantajele unice care insotesc aceasta noua tehnologie cu aderenta.

Etichete tridimensionale – acest lucru nu a existat pana acum in piata. Inventatorul de etichete si liderul de piata Avery Zweckform lanseaza aceasta noutate. Noua tehnologie (in curs de patentare) cu numele ultragrip va fi aplicata celor mai bine vandute etichete, incepand cu toamna anului 2018. “Acest produs inovator consta intr-un model tridimensional, aplicat pe spatele foii de etichete” continua Andreas Meyer. Avantajele sunt multiple: rolele imprimantei pot lua foile precis, iar etichetele sunt alimentate si ghidate cu acuratete prin echipament.

Cererea mare

O functionare a imprimantei fara blocaje este cel mai important criteriu pentru majoritatea cumparatorilor, utilizatori frecventi de etichete”; conchide directorul de marketing bazandu-se pe repetate studii de piata si sondaje ale consumatorilor. Cat de importanti sunt utilizatorii frecventi pentru piata se verifica prin cifrele Gfk (asociatia de cercetare pentru consumatori). In 2017, cutiile  cu 100 de coli sau mai mult reprezentau 79% din vanzarile de etichete universal. Foarte interesant pentru domeniu: o crestere cu 15% fata de anul precedent, aratand un potential mare pentru vanzari. “ comunicarea in masa, fluxul de corespondenta, prelucrarea in bloc si toate acestea fara blocaje in imprimanta este un lucru absolut necesar pentru acest grup de utilizatori care foloseste etichetele atat de intens” subliniaza Meyer, “ acest lucru ne-a motivate sa imbunatatim tehnologia etichetelor noastre si mai mult pentru a indeplinii aceasta nevoie efficient”. Echipa de cercetare Avery Zweckform a dezvoltat si testat in ultimii ani si a investit si in noi sisteme de productie. Andrea Meyer sustine ca acest lucru are un succes rasunator, rezultatul fiind o adevarata revolutie a produsului.  

Cu aderenta sporita

 

Asa functioneaza ultragrip: Avery Zweckform aplica un model tridimensional pe antet si subsol, cat si pe marginile foii. “Asta e practic echivalent cu anvelope de cauciuc pentru etichete”, mentioneaza Andreas Meyer. “Diferenta fata de foile standard poate fi simtita efectiv, nu numai cu mainile, ci si, cel mai important, de imprimanta.”. Multumita ultragrip rolele imprimantei pot trage si ghida foile cu etichete fiabil, chiar si daca exista depuneri de praf (lucru absolut normal atunci cand echipamentul este folosit in mod normal). “utilizatorii economisesc timp, bani si nervi. Rolele imprimantei sunt tratate usor si nu exista blocaje enervante le imprimantei, imprimari incorecte datorita preluarii eronate a colii de etichete.”

  

Functioneaza pentru toate tipurile

“Ultragrip functioneaza impecabil, indiferent de timpul de eticheta, atat pentru etichete universale permanente cat si pentru etichete pentru adrese speciale pentru imprimante laser”, continua Andreas Meyer. “In special cand sunt printate mai multe coli deodata, spre exemplu in prelucrarea pe loturi, avantajele noului material sunt foarte apreciate”. Etichetele universale ultragrip nu creeaza blocaje in niciun fel de imprimanta, efectuandu-se teste pe echipamente laser si inkjet, imprimante si copiatoare. Etichetele sunt acum disponibile in diverse formate si cutii. In plus, sunt etichete ultragrip specifice pentru adrese, exclusiv pentru imprimante laser. Aceste etichete sunt facute dintr-un material complet nou, cu substanta mai grea si rezistenta mai mare la indoire pentru un confort si mai mare al utilizatorului. “ Desigur, toate etichetele noi ofera aceeasi calitate Avery Zweckform dovedita cu adeziv bun si cu o imagine imprimata foarte buna”, garanteaza directorul de marketing.