Solutii vizuale Sharp!

Solutii vizuale Sharp
De la afișajele comerciale pentru semnalistică digitală, până la afișajele interactive pentru o experiență similară scrisului cu pixul pe hârtie, Sharp are câte o soluție vizuală pentru orice nevoie.

Soluțiile de afișaje profesionale și pereții video sunt ideale pentru orice mediu în care comunicarea clară a unor informații complexe este esențială. Afișajul în format mare îți va transmite mesajul în locații aglomerate, cu trafic intens, cum ar fi centrele comerciale și modurile de transport. Pentru spații mai mici, avem o gamă de soluții vizuale de business lider în clasa lor, cu dimensiuni începând de la 32”.

Indiferent de aplicația, necesitatea sau mediul dvs., veți găsi un afișaj digital potrivit în gama noastră de soluții vizuale SHARP.

  

Soluții interactive

Soluțiile pentru afișare interactivă de la Sharp permit colaborarea, comunicarea și partajarea fără efort. Performanța tactilă ușor de utilizat și cu un timp de reacție foarte bun asigură încrederea utilizatorilor și faptul că aceștia se pot concentra pe sarcina lor principală. Instrumentele de aplicații dezvoltate armonios sunt ideale pentru orice tip de mediu și asigură o integrare uniformă cu ajutorul software-ului și hardware-ului exisente. 

Linkul afișajului tactil de la Sharp permite comunicarea și colaborarea complexe wireless prin intermediul tuturor dispozitivelor mobile inteligente, precum și a locațiilor îndepărtate. Fie că vă aflați în sala de ședințe sau în sala de clasă, Sharp schimbă modul în care învățați, colaborați și comunicați.

 

 

Afișări profesionale

Produsele profesionale Sharp au funcții specifice, precum funcționare 24/7, opțiuni de instalare în format peisaj, vertical și orizontal și afișaj de înaltă luminozitate și de înaltă rezoluție pentru a asigura efectul optim în toate condițiile și locațiile.

Pe baza poziției dominante a brandului Sharp în afișajul cu LCD, ei continuă să se concentreze pe dezvoltarea de noi tehnologii pentru a se asigura că seria de produse inovative le permite să îndeplinească cerințele fiecărui scenariu de afișaj profesionist.

Piețe verticale

Afacerea ecranelor profesioniste cere standarde stricte pentru o varietate de piețe și aplicații. Chiar dacă toate situațiile prezintă propriile provocări, toate sunt unite prin cerința de soluții eficiente și de încredere ce sunt dezvoltate să îndeplinească propriile cerințe specifice.

De la presiunea din sala de ședințe a companiilor la aplicații complexe destinate expunerii publice, cei de la Sharp dețin experiența și expertiza pentru a dezvolta cele mai bune soluții inovative pentru a livra ecrane de înaltă calitate pentru orice scenariu.

Cu o tehnologie inovativă și foarte specifică combinată cu un angajament în ce privește excelența în tot ceea ce fac, au încredere absolută că există o soluție vizuală de la Sharp originală și foarte efectivă pentru orice provocare de pe piața verticală.

Tehnologie

La Sharp, se mândresc cu reputația de inovatori - lider în industrie în domeniul tehnologiei pentru afișaje LCD și ecrane tactile. Această reputație are la bază angajamentul lor continuu și dedicarea timpului, a expertizei și a resurselor pentru dezvoltarea de noi tehnologii. Să luăm, spre exemplu, tehnologia UV2A care stă la baza panourilor Sharp LCD, o combinație inovativă de materiale Sharp brevetate, ce permite un contrast și o rezoluție a imaginii ultra-ridicate dar și o eficiență energetică revoluționară, datorită celei mai eficiente utilizări a iluminării din fundal.